Taichi Edzés

TAICHI EDZÉS ONLINE ÉS BUDAPESTEN A 3. KERÜLETBEN

Taiji edzés  2021.

Taichi a 3. kerületben, Dienes Ibolya

Új kezdő taichi edzés indul 2021 májusában!

Az edzések csütörtökönként lesznek 19.00- 20.30 a Hajógyári-szigeten.

Jelentkezés: +36 30 4893668 vagy: ibolyadienes@gmail.com

A vírus újraírta és írja most is éppen az életünket, fantasztikus újrakezdésre adva lehetőséget. Kiszorulva a komfortzónánkból újabb és újabb dolgokról derült ki, hogy ezt is meg tudjuk csinálni, azt is meg tudjuk oldani.

Szeretnék lehetőséget adni azoknak, akik szeretnék kipróbálni a taichi stresszoldó, relaxáló hatású, lassú áramló mozdulatait. A taichi számtalan mennyiségű jó hatásai közül csak egy pár:  lenyugszunk, elcsöndesítjük az elmét, átmozgatjuk az egész testet. Talán nem is kell hangsúlyoznom, miért lett most még sokkal fontosabb mint valaha, hogy békében legyünk önmagunkkal, és a világunkkal.

Ezért most is sok szeretettel várok minden új jelentkezőt, aki kipróbálná a taichit, ezúttal a Hajógyári-szigeten!

Kalandra, újrakezdésre fel! 🙂

Több infó:

+36 30 4893668 vagy: ibolyadienes@gmail.com

 

TAICHI EDZÉSEK A 3. KERÜLETBEN

Feltöltődés, áramlás, lazítás.

A taichi/ taiji/tajcsi jótékony hatása már régóta ismert. A taichi kínai harcművészet,  meditáció mozgásban.  Miközben testünket finoman, megerőltetés nélkül átmozgatjuk, az elménket is lecsendesítjük. Egy taichi edzés után frissebbnek, nyugodtabbnak érezzük magunkat, és nem is értjük, mi az, amin aggódtunk egész nap.  A felnőttek körében minden korosztálynak ajánlható, nemtől, súlycsoportól, edzettségi szinttől függetlenül.

A taiji tudományos kutatások szerint bizonyítottan csökkenti a magas vérnyomást és javítja az egyensúlyérzéket. Diákjaim tapasztalata szerint javul a koncentráció, csökken a stressz-szint.

Ha szeretnél egy kicsit többet megtudni a taichiról, mesterünkről, a szablyáról, no meg rólam 🙂 , ajánlom figyelmedbe ezt a videót:

Szablya szeminárium – tv felvétel

A jelentkezéseket az ibolyadienes@gmail.com címen vagy a + 36 30 4893668-as számon fogadom! Sok szeretettel várlak a Változás Stúdióban, szabad téren (Hajógyári-sziget)  vagy online -a mindenkori járványhelyzettől függően!

Dienes Ibolya

taichi oktató