Online Taichi Edzés

TAICHI EDZÉS ONLINE ÉS BUDAPESTEN A 3. KERÜLETBEN

Taiji edzés online – 2021.

Taichi a 3. kerületben, Dienes Ibolya

Új online taichi csoportok indulnak,

az első edését már megtartottuk, a jelentkezés folyamatos!

1., 2021. február 2-tól keddenként 9.00-10.30

2., 2021. február 4-től csütörtökönként 19.30-21.00

Jelentkezés: +36 30 4893668 vagy: ibolyadienes@gmail.com

Az időpontok még változhatnak, érdemes azt is jelezni, ha a fentiektől eltérő időpont lenne csak jó! Lehetőség van egyéni ill. kiscsoportos órák szervezésére is, ill céges taichi edzések tartására.

A vírus újraírta és írja most is éppen az életünket, fantasztikus újrakezdésre adva lehetőséget. Kiszorulva a komfortzónánkból újabb és újabb dolgokról derült ki, hogy ezt is meg tudjuk csinálni, ezt is meg tudjuk oldani.

Szeretnék lehetőséget adni azoknak, akik szeretnék kipróbálni a taichi stresszoldó, relaxáló hatású, lassú áramló mozdulatait, most éppen a szobájukban vagy a kertjükben. A taichi számtalan mennyiségű jó hatásai közül csak egy pár:  lenyugszunk, elcsöndesítjük az elmét, átmozgatjuk az egész testet. Talán nem is kell hangsúlyoznom, miért lett most még sokkal fontosabb mint valaha, hogy békében legyünk önmagunkkal, és a világunkkal.

Ezért most is sok szeretettel várok minden új jelentkezőt, aki kipróbálná az online taichizást, skype-on vagy zoom-on! Nem kell technikai zseninek lenni, ha valakinek segíteni kell beállítani az eszközeit, telefonon megoldjuk!

Az edzések élőben folynak, nemcsak engem lehet látni, hanem én is látlak titeket,  így tudok bátorítani, visszajelezni vagy javítani mozdulatokat. Ahogy a vírushelyzet engedi, személyes kontakt lehetőséget is biztosítok a 3. kerületben a Változás Stúdióban vagy szabad téren, pl. a Hajógyári-szigeten.

Kalandra, újrakezdésre fel! 🙂

Folyamatosan várom a jelentkezéseket az online taichi edzésekre 2021-ben is! Több infó:

+36 30 4893668 vagy: ibolyadienes@gmail.com

 

TAICHI EDZÉSEK A 3. KERÜLETBEN

Feltöltődés, áramlás, lazítás.

A taichi/ taiji/tajcsi jótékony hatása már régóta ismert. A taichi kínai harcművészet,  meditáció mozgásban.  Miközben testünket finoman, megerőltetés nélkül átmozgatjuk, az elménket is lecsendesítjük. Egy taichi edzés után frissebbnek, nyugodtabbnak érezzük magunkat, és nem is értjük, mi az, amin aggódtunk egész nap.  A felnőttek körében minden korosztálynak ajánlható, nemtől, súlycsoportól, edzettségi szinttől függetlenül.

A taiji tudományos kutatások szerint bizonyítottan csökkenti a magas vérnyomást és javítja az egyensúlyérzéket. Diákjaim tapasztalata szerint javul a koncentráció, csökken a stressz-szint.

Ha szeretnél egy kicsit többet megtudni a taichiról, mesterünkről, a szablyáról, no meg rólam 🙂 , ajánlom figyelmedbe ezt a videót:

Szablya szeminárium – tv felvétel

A jelentkezéseket az ibolyadienes@gmail.com címen vagy a + 36 30 4893668-as számon fogadom! Sok szeretettel várlak a Változás Stúdióban, szabad téren (Hajógyári-sziget)  -a mindenkori járványhelyzettől függően- és online is!

Dienes Ibolya

taichi oktató