Kineziológia

Kineziológiai kezelés Budapesten

SZÉP Kártya elfogadóhely lettünk természetgyógyászati tevékenységre!

A kineziológiai kezelés ára Dienes Ibolya természetgyógyásznál Szép Kártyával is fizethető. Már él a szerződés az OTP-vel és a K&H-val, az MKB Szépkártyával való fizetés pedig hamarosan elérhető lesz! 2021. december 31-ig bármelyik zsebből (alszámláról) lehet fizetni, nem csak a szabadidőből!

Mire jó a kineziológia?

A kineziológia a stresszoldás művészete. Természetes módon, a test bölcsességére és öngyógyító képességére alapozva  dolgozhatjuk fel életünk nehéz helyzeteit. A kineziológia szó szerint kézzel fogható módon mutatja meg hol vannak elakadásaink, mi okoz stresszt nekünk. Gyakorlati, a kliens által jól átlátható módszer segítségével lehet letenni régi terheket, gyengítő gondolatformákat.  Az izomtesztelés lehetősége mindig kéznél van, jól látható, ha egy izom tart vagy nem tart.

A kineziológiában az is jó, hogy nem kell tudnunk megmondani mi is pontosan a bajunk. Sokan jönnek egy homályos rossz érzéssel, belső feszültséggel. Egy nagyobb érzelmi megrázkódtatás is elindíthatja az embert a változás felé, de lehet egy régóta fennálló, nem szűnő rossz közérzet is, ami jelzi, hogy most már lépnünk kéne. Testünk jelez, ha valami nem jól megy.

Az oldások, ülések után érezhető és szemmel látható a változás, amin a kliens átment. A leggyakoribb érzések a megkönnyebbülés, amit egy teher lerakása után érzünk, és a felszabadultság érzés. Javul a lelki és fizikai közérzet is,  köszönhetően a jobb és kielégítő alvásnak, a megújult életkedvnek. Új célok jelennek meg és egy új életminőség válik lehetővé.

Miben tud segíteni a kineziológia?

A főbb stresszel kapcsolatos területek, amelyeken már sikeresen tudtunk dolgozni klienseimmel:

  • alvási nehézségek
  • önbizalomhiány
  • párkapcsolati problémák
  • kamaszkori nehézségek
  • várandóssággal, szüléssel kapcsolatos stressz
  • életútbeli elakadás
  • munkahelyi stressz
  • múltbeli stresszek.

A cél mindig egy boldogabb, egészségesebb élet megtervezése a hozzá vezető lépésekkel.

Hogyan működik a kineziológia?

Az izomtesztelés, ami a kineziológia fő eszköze, megmutatja, hogy egy fel nem dolgozott múltbeli stressz, de még egy „egyszerű gondolat” is mennyire gyengítő, káros hatással lehet az egész szervezetre. Az így szerzett információ már önmagában is sok felismeréshez vezet el. A stresszoldás módszere pedig segíthet az energetikai kiegyensúlyozásban.

A kineziológiai kezelés legális?

Fontos tudni, hogy a kineziológiai kezelés nem pszichológiai vagy pszichiátriai terápia, nem is helyettesíti azt. Nem is orvosi kezelés. A kineziológus nem diagnosztizál, ír fel gyógyszert.

A kineziológiai kezelés a magyar hatályos jogszabályok szerint a természetgyógyászati módszerek közé lett besorolva, feladata:

” A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer.”11/1997. (V. 28.) NM rendelet

Mennyibe kerül egy kineziológiai kezelés?

Egy kineziológiai kezelés (1,5 -2 óra) 13000 Ft. Különleges esetben megoldható a 7000 Ft/50 perc S.O.S ülés is.

Hány kineziológiai ülésre lesz szükség?

Az adott kihívás ismerete nélkül ezt látatlanban nem tudom megmondani. 2-3 ülés elég lehet. 2-3-4 hét szokott eltelni két kezelés között, a kihívás nehézségi fokától függően.

Online szeretnél velem dolgozni?

Természetesen figyelembe veszem az aktuális vírussal kapcsolatos ajánlásokat, és mindent előírást betartunk. Ha mégis inkább online szeretnél velem dolgozni, ajánlom figyelmedbe online coaching üléseimet, ill. online taichi edzéseimet.

Ki fog veled dolgozni?

Dienes IbolyaDienes Ibolya kineziológus, természetgyógyász, coach, taichi oktató

Legfőbb célkitűzésem, hogy segítsek mindenkinek megtalálni belső bölcsességét, hogy kihozhassa magából a legtöbbet és a legjobbat.

A velem készült interjút itt hallgathatod meg.

Kineziológus természetgyógyász végzettségemet 2009-ben szereztem az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben (ETI), és a Változás Stúdióban a Népegészségügyi Osztály (ÁNTSZ) engedélyével végzem a munkám. Óbudán élek férjemmel és két kisgyermekemmel. Ha többet szeretnél megtudni rólam, itt olvashatsz többet.

Klienseim ajánlásait itt olvashatod.

Kineziológiai kezelés Budapesten a 3. kerületben

Könnyen megközelíthető helyen a Hévízi úton (lásd elérhetőségek) a Változás Stúdióban,  okleveles, állami engedéllyel rendelkező kineziológus, természetgyógyászként  várom régi és új klienseimet. Ha inkább online segítség lenne jó, ajánlom online coaching üléseimet.

Sok szeretettel várok mindenkit, aki szeretne boldogabban, kiegyensúlyozottabban élni! Ha úgy érzed, támogatásra van szükséged, hívj bátran! A kihívások ritkán szoktak maguktól elmúlni, én pedig szívesen segítek 🙂K&H Szép kártya - természetgyógyászat

OTP SZÉP kártya - kineziológia


Dienes Ibolya

Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj a +36 (30) 489 3668 telefonszámon, és egy ingyenes, negyedórás beszélgetés keretében együtt meglátjuk, hogy tudunk-e közösen dolgozni.
Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak, vedd fel velem a kapcsolatot itt.

Sok szeretettel várlak Óbudán, a Változás Stúdióban, a Hévízi út 9-ben!

Dienes Ibolya
coach, taichi oktató, kineziológus