Kapcsolat coaching

Mondhatnánk persze, hogy a párkapcsolatodon fogunk dolgozni, de igazából veled fogunk dolgozni. Hiszen a te szűrőid, beidegződéseid azok, amelyek meghatározzák, hogy látod a világod, és mit vársz el az emberektől.

  • Ha magányos vagy, és ez most már zavar,
  • ha mindig ugyanolyan pasikat/csajokat vonzol be, akiket nem is szeretnél,
  • ha nem mersz nemet mondani,
  • ha nem érzed jól magad a párkapcsolatodban,

akkor itt az idő, hogy változtass!

Coaching üléseinken megnézzük, hogy Te mit is szeretnél, és ez már magában is nagy kihívás, mert talán ezt a legnehezebb kihámozni.  Ezután megnézzük, hogy min kell változtatni ahhoz, hogy ezt elérhesd.

Ha szükséges és kéred, elővehetjük kineziológus énemet is, és feldolgozhatjuk az ezzel a témával kapcsolatosan felbukkant múltbeli traumáidat is.  Ha akarod, előbújik tanár énem, és könyveket is ajánlok, hogy még gyorsabban megérthesd, mi az, ami történik veled.

Lehet, hogy lesz sírás is, mert egyszerűen ez egy nem könnyű téma. Másrészről meg sokat fogunk nevetni, és sok-sok ráismerésnek örülni, új működő kommunikációs technikákat tanulni. Kalandra fel, ismerd meg Önmagad, és találd meg a Neked való párod!


Dienes Ibolya

Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj a +36 (30) 489 3668 telefonszámon, és egy ingyenes, negyedórás beszélgetés keretében együtt meglátjuk, hogy tudunk-e közösen dolgozni.
Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak, vedd fel velem a kapcsolatot itt.

Sok szeretettel várlak Óbudán, a Változás Stúdióban, a Hévízi út 9-ben!

Dienes Ibolya
coach, taichi oktató, kineziológus