Coaching

Coaching a Változás Stúdióban

Mi az a coaching?

A coaching az a csodálatos tudatosságemelő módszer, amely segít abban, hogy mindentudó középpontodba helyezkedjél, és rátalálj saját erőforrásaidra.

Mikor érdemes coach-hoz fordulni?

Ha célokat szeretnél kitűzni és ezeket megvalósítani, de még nem látod pontosan hogyan.

Mi történik coaching közben?

Mindig belőled, és a te egyéni helyzetedből indulunk ki. Nem dolgozom sablonokkal, veled dolgozom. Ó és munka, az lesz sok! Például lesznek feladatok (helyben és otthonra is), kitűzünk célokat (kicsit és nagyot is), eljátszunk helyzeteket, elképzelünk valamit, dolgoztatjuk mind a két agyféltekéd, attól függően, mit szeretnél elérni. És ha nem tudod pontosan, mi is az a cél? Akkor azon dolgozunk, hogy meg tudd fogalmazni  🙂 !

A coaching miért más mintha a szüleimmel, párommal, barátaimmal beszélgetnék?

Egy jó beszélgetés mindig jó, bárkivel is történjen.  A mi beszélgetéseinknek viszont különleges a célja és a környezete. Azért, hogy te találhasd meg a saját válaszaidat, én nem képzellek téged semmilyennek, nem akarom benned megvalósítani az álmaimat, és nem tudom jobban a tutit. Nem vagyok szakértője az életednek, abban támogatlak, hogy te válhass azzá.

Ez tanácsadás vagy terápia?

A coaching nem tanácsadás (nem mondom meg, mit kéne csinálnod – én se tudom :)), és nem pszichoterápia – nem vagyok pszichológus, vagy pszichoterapeuta, a coachingban csak mentálisan egészséges emberekkel foglalkozom. Ha pl. depressziós vagy, vagy gyógyszeres kezelés alatt állsz, sajnos nem tudok neked segíteni, pszichiáter, vagy pszichológus segítségére van szükséged.

Hány coaching ülés kell?

Négy – hat alkalom már elég lehet. Van, aki szereti és igényli a szoros követést, van, aki nem.  Az első alkalommal ezt is nagyjából be tudjuk mérni.

Mit várhatsz a coachingtól?

Változást. Változni fog az önismereted, a tudatossági szinted, ahogy nézed a világot, amit gondolsz az emberekről, és ezáltal a megküzdési módszereid is. Ezek a belső változások fognak eljuttatni a kitűzött céljaidhoz.

Személyiségfejlesztő Coaching
Coaching

Dienes Ibolya

Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj a +36 (30) 489 3668 telefonszámon, és egy ingyenes, negyedórás beszélgetés keretében együtt meglátjuk, hogy tudunk-e közösen dolgozni.
Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak, vedd fel velem a kapcsolatot itt.

Sok szeretettel várlak Óbudán, a Változás Stúdióban, a Hévízi út 9-ben!

Dienes Ibolya
coach, taichi oktató, kineziológus