Coaching és kineziológia ajánlások

A jó coach és a jó kineziológus, azt hiszem mindenkinek mást jelent. Mint ahogy a jó fagyi és a jó lasagne is. Megkértem néhány kliensemet, hogy írják le tapasztalataikat a velem való munkáról, hogy kapj egy kis ízelítőt!

De ne feledd, a puding próbája az evés!


” Közös munkánk során sikerült lepakolnom olyan csomagokat, amire már nincsen szükségem, feldolgozni, feloldani stresszes traumás helyzeteket, például fiam születését, szülését. Valamint segít abban a hatalmas munkában, hogy újra írjuk azokat a rendszereket, mintákat amelyeket otthonról hozok, s nem feltétlenül szerencsések. Szembe tudjak nézni azzal, hogy alkoholista szülő gyermeke vagyok. S ami a legfontosabb segít abban, hogy megtaláljam a számomra fontos irányokat, fókuszpontokat, könyveket, hogy megtanulhassam, hogyan leszek a gyermekeimnek megfelelő édesanyja és a férjem szerető társa.

Üléseink haszna, hogy az életem szép lassan nyugalmasabb lesz. Koránt sem problémamentes, csak másképp állok a megoldásokhoz, magamhoz.

Szívből ajánlom Ibit azoknak, akik szeretnének dolgozni magukon, az életükön, gyermekükkel, partnerükkel való kapcsolatuk javításában. Egyszerűnek tűnő, mégis traumás szülések feldolgozására, ami kihat erőteljesen akár éveken keresztül, a szülő gyermek kapcsolatára. Ha szeretnéd levetkőzni az otthonról hozott rossz mintákat. Ha szeretnél harmonikusabban élni önmagaddal, keresd bátran Ibit. 100% figyelmet fogsz kapni. Beleérző-képessége pedig segít a halmazból, vagy katyvaszból vagy a rád szakadó mindenségből kiemelni a fókuszpontokat. S többféle módszer használatával segít oldani, rávezetni, megérteni mind azt, amit szeretnél, és még attól is többet. De ehhez neked is dolgoznod kell, amire időt is kell szánnod és energiát munka mellett, család mellett. Megéri.

Sári 


” – Nem volna butaság elmenned egy kineziológushoz. – mondta egy barátom,  mikor arra panaszkodtam, hogy hetek óta érthetetlenül rángatózik a bal kezem, és már szinte fogni sem tudok vele.

– Ibi kineziológus is, nem? Meg mindenféle más tapasztalata is van. Ért a coacholáshoz is.

– Jó, igazad lehet, megpróbálom.

Így kezdődött Ibivel a közös munkánk. Voltak ötleteim, elképzeléseim, terveim, de nem volt tiszta, honnan találjak hozzájuk elhatározást, elszánást. Ibivel apróra végigvettük a lehetőségeket, és pláne azt, mi akadályoz a lehetőségek elérésében. Megtaláltam a megvalósításhoz szükséges energia forrását. Elsöpörtem az akadályokat, és elkezdtem valami új és érdekes dolgot.
Nemrég találkoztam a barátommal, aki kineziológust javasolt a rángatózó karomra.

– És a karod hogy van?
– Szinte, mint új korában. Ha nem kérdezel rá, eszembe sem jut, hogy bármi bajom lett volna vele. De a legérdekesebb, hogy az első ülés után azonnal tapasztaltam a változást, és pár ülés után szinte nyom nélkül el is múlt a rángatózás.

Pocok 


” Szia Ibolya,

ahogy ígértem írtam pár sort az élményeimről:

A legelső alkalomból azt hiszem az volt a legmeglepőbb tanulság számomra, hogy mennyit számít már az is, ha hangosan kimondok dolgokat. Mennyire más megvilágításba kerül minden, még akkor is, ha nem újdonság amit mondtam, már régóta bennem volt. Jó érzés volt beszélni. Aztán alig vártam az izomtesztelést, mert nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen és szintén sok érdekes és elgondolkodtató dolog derült ki belőle.
A tavalyi év nagyon sok és nehéz változást hozott a számomra, a feldolgozásukban sokat segítettek a foglalkozások és arra is rájöttem, hogyha valamilyen nehéz problémával küzdök, nem muszáj egyedül megküzdenem vele, kérhetek segítséget.
Ezúton is köszönök mindent!
B. 

” Ibolya a tökéletes segítő.

Intelligens, vicces, közvetlen, megértő, de sorolhatnám még hosszú sorokon át azokat a jó tulajdonságait, ami miatt a „lábaalólkicsúszotttalajú” ember megtalálja az Ő két kezét maga fölött a magasban, amit ha megfogunk, akaratlanul is elindulhatunk a változás útján. A Stúdió kellemes atmoszférájában könnyedén engedheti magát az ember, és indulhat a munka.  Az első telefonbeszélgetés után rögtön tudtam, hogy jó helyre érkeztem.  Az ülések során folyamatosan vettem észre magamon a változást, amiket sokszor nehéz időszakok követtek, de azt már akkor is tudtam, hogy ez egy tisztuló folyamat, aminek átélése nélkül nincs eredmény.  Ajánlom Ibolya „társaságát”, segítségét olyanoknak, akik már elérkeztek odáig, hogy beismerik, vannak az életében nehézségeik, elakadásaik és mindezen változtatni is szeretnének. Mióta Ibolyát ismerem, sokkal jobban hallgatok a belső hangjaimra, önbizalmat szereztem, és ezáltal  fel merem ismerni a hibákat a kommunikációmban, a hozzáállásomban, amiket az előtt követtem el, mielőtt Ibolyához kezdtem el járni.

Andrea 


“Kedves ismerősöm, kollégám ajánlására több jelölt közül Ibit választottam coachomnak és már az első perctől látszott, hogy jó döntés volt. Nagyon hamar, szinte percek alatt sikerült feloldódni a közvetlen, barátságos környezetben és őszintén beszélgetni az engem körülvevő feladatokról, kihívásokról és a környezetről, ami mindezt körülöleli. A bő fél évig tartó rendszeres beszélgetéseink nagyon nagy segítséget adtak abban, hogy önmagamat jobban megismerjem, a céljaimat és az azokhoz vezető utat tisztábban lássam, de leginkább abban segítettek, hogy jobban megértsem és elfogadjam a kollégáimat, sőt a családomat is. Úgy érzem, hogy az elmúlt időszakban olyan területeken fejlődtem nagyot a segítségével, ahol egyedül sokkal-sokkal nehezebben vagy egyáltalán nem tudtam volna előre jutni. Mindig a legjobbkor sikerült találkozni ahhoz, az aktuális hullámokat segítsen meglovagolni, vagy tisztábban látni a saját szerepemet egy-egy nehéz szituációban. Előre hiányoznak a kérdései.

Köszönöm!

Gábor

Új célok