Coaching

Coaching a Változás Stúdióban

Mi az a coaching?

A coaching az a csodálatos tudatosságemelő módszer, amely segít abban, hogy mindentudó középpontodba helyezkedjél, és rátalálj saját erőforrásaidra.

Mikor érdemes coach-hoz fordulni?

Ha elakadtál az életed valamelyik területén, és segítségre van szükséged ahhoz, hogy ezen az akadályon túljuss.

Mi történik coaching közben?

Mindig belőled, és a te egyéni helyzetedből indulunk ki. Nem dolgozom sablonokkal, veled dolgozom. Ó és munka, az lesz sok! Például lesznek feladatok (helyben és otthonra is), kitűzünk célokat (kicsit és nagyot is), eljátszunk helyzeteket, elképzelünk valamit, dolgoztatjuk mind a két agyféltekéd, attól függően, mit szeretnél elérni. És ha nem tudod pontosan, mi is az a cél? Akkor azon dolgozunk, hogy meg tudd fogalmazni  🙂 !

A coaching miért más mintha a szüleimmel, párommal, barátaimmal beszélgetnék?

Egy jó beszélgetés mindig jó, bárkivel is történjen.  A mi beszélgetéseinknek viszont különleges a célja és a környezete. Azért, hogy te találhasd meg a saját válaszaidat, én nem képzellek téged semmilyennek, nem akarom benned megvalósítani az álmaimat, és nem tudom jobban a tutit. Nem vagyok szakértője az életednek, abban támogatlak, hogy te válhass azzá.

Hány coaching ülés kell?

Négy – hat alkalom már elég lehet. Van, aki szereti és igényli a szoros követést, van, aki nem.  Az első alkalommal ezt is nagyjából be tudjuk mérni.

Mit várhatsz a coachingtól?

Változást. Változni fog az önismereted, a tudatossági szinted, ahogy nézed a világot, amit gondolsz az emberekről, és ezáltal a megküzdési módszereid is. Ezek a belső változások fognak eljuttatni a kitűzött céljaidhoz.

 

Személyiségfejlesztő Coaching
Coaching

Dienes Ibolya

Ha felkeltettem érdeklődésedet, hívj a +36 (30) 489 3668 telefonszámon, és egy ingyenes, negyedórás beszélgetés keretében együtt meglátjuk, hogy tudunk-e közösen dolgozni.
Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak, vedd fel velem a kapcsolatot itt.

Sok szeretettel várlak Óbudán, a Változás Stúdióban, a Hévízi út 9-ben!

Dienes Ibolya
coach, taichi oktató, kineziológus